Τρόποι Πληρωμής

To style first jewels έχοντας ως γνώμονα τη διευκόλυνση των συναλλαγών αλλά και την άμεση εξυπηρέτησή σας, παρέχει όλες τις παρακάτω επιλογές πληρωμής:

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Πληρωμή στον courier κατά την παράδοση της παραγγελίας.

Ισχύει μόνο για τις αποστολές εντός Ελλάδας και το επιπλέον κόστος ανέρχεται στα 3,50€ μαζί με τα έξοδα αποστολής (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%).

ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ/ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Επιλέγοντας  πληρωμή με την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα θα μεταφερθείτε στην υπηρεσία Pay Center της Viva Wallet η οποία σας προσφέρει τον πλέον ασφαλή τρόπο πληρωμών μέσω της κάρτας σας. Η διαδικασία ολοκληρώνεται σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και κατά τη διάρκεια αυτής, καμιά προσωπική πληροφορία (συμπεριλαμβανόμενων των στοιχείων της κάρτας σας) δεν αποθηκεύεται στο style first jewels.

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕΣΩ ΤΡΑΠΕΖΗΣ

Επιλέγοντας πληρωμή με μεταφορά χρημάτων μέσω τραπέζης Eurobank απαιτείται η αποστολή του παραστατικού της τραπέζης στο email μας info@stylefirstjewels.gr για την άμεση εκτέλεση της παραγγελίας σας.

ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Μπορείτε να επιλέξετε παραλαβή απο το φυσικό μας κατάστημα η οποία είναι δωρεάν και να πλήρωσετε την παραγγελία σας είτε με μετρητά, με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα.